Frequently Asked Questions

 

 • Hoeveel kost het verzenden van mijn bestelling?
  Het verzenden van je bestelling naar aan adres in België kost jou €7,50. Als je kiest voor BPost dan is dit €7,50. Dit is wat de leveringskost mij kost.
  Bij abonnementen is het per maand €7,50. Dit omdat ik ervoor kies om de kaars bij een abonnement zelf aan huis te komen brengen. Dit is enkel mogelijk in België.
  Een bestelling naar Nederland verzenden kost €11,95.
 • Hoe lang moet ik wachten op mijn pakje?
  Alle kaarsen worden op bestelling gemaakt, behalve de kaarsen uit stockverkoop.
  Gezien ik dit in bijberoep doe, kan ik soms niet onmiddellijk aan de slag na het ontvangen van jouw bestelling. Omdat ik graag een afgewerkt product aflever, kan het daardoor net iets langer duren. Ik probeer jouw bestelling binnen de 7 werkdagen af te werken en te versturen.
 • Kan ik ook kiezen voor een andere verzendmethode?
  Je kan het ook komen ophalen, Hazeleerstraat 25 9400 Okegem. Dit kan je aanduiden en zodra je bestelling klaar is stuur ik jou een berichtje om concreet af te spreken.
  Ook kan je ervoor kiezen dat ik het bij jou kom brengen. Dit is mogelijk in Zele, Berlare, Wichelen, Aalst, Ninove. Als je in de buurt woont en jouw gemeente niet in het lijstje staat, neem dan gerust contact via info@boonn.be .
 • Kan ik mijn bestelling retourneren?
  Elk besteld en ongebruikt artikel (met uitzondering van producten die speciaal voor jou gemaakt werden) kan binnen 14 kalenderdagen worden teruggebracht naar Hazeleerstraat 25 9400 Okegem. Het artikel dient te worden verpakt in de originele verpakking. Je kan kiezen voor een terugbetaling opf een tegoedbon. Je kan ook het artikel binnen de 14 dagen per post terugzenden. Het artikel dient dan te worden verpakt in de originele verpakking. BoonN zal in dat geval het bedrag van de geretourneerde aankoop terugbetalen, binnen een termijn van 10 werkdagen. De gemaakte verzendkosten blijven wel verschuldigd.