Kaars van de maand - april

Voor de kaars van de maand april koos ik voor de geur "Feest". April is toch wel een beetje een feestmaand gezien de lente dan meestal iets zichtbaarder is én we Pasen vieren in deze maand.

Lees meer »

Kaars van de maand - februari

Roos is een klassieke geur die veel vrouwen (én mannen) verkiezen. Het brengt troost en emotionele steun, zorgt voor ontspanning, verlicht depressieve gevoelens en tempert emotionele uitbarstingen.

Lees meer »

Kaars van de maand - januari

Om het gezellige en de warmte nog wat te ervaren in huis.De geur van de maand is gember-kaneel. Heerlijke geur voor wie van de geur van gebak in de oven houdt.De gember bezorgt je een verwarmend gevoel, kaneel helpt je open en zacht te zijn.

Lees meer »

Buitenkaars

Het is een heerlijke zonnige dag, en je wilt graag buiten eten of 's avonds nog gezellig keuvelen.Heel gezellig en aangenaam, tot je merkt dat je niet de enige bent aan tafel, de muggen houden je graag gezelschap. Of, tot het te donker wordt en je noodgedwongen naar binnen moet.Dan kan deze buitenkaars op basis van sojawas en essentiële oliën zeker een oplossing zijn!Ik gebruikte citronella en rozemarijn. Deze laatste werkt ontspannend, en gaat voor ons als mens de sterke citronellageur wat aangenamer maken.

Lees meer »

Moederdagactie!

Moederdagactie! 💐Bestel voor 8 mei minstens 1 kaars en krijg er een insectenwerende kaars ter waarde van €13,95 bij!

Lees meer »

Kaars van de maand - april

We zijn al april! Wat vliegt de tijd!Een nieuwe maand betekent ook een nieuwe kaars van de maand. Ik ga voor de nieuwe geur van citroen. Citroen, dat klinkt zuur, niet?

Lees meer »

Op zoek naar cadeautjes?

Ben je op zoek naar een cadeautje ter gelegenheid van een communie, geboorte, verjaardag, huwelijk of een andere gelegenheid? Of gewoon zomaar, om iemand een fijn gevoel te geven?Heb je er dan al eens aan gedacht om een geurkaars te geven? Het potje kan je zelf kiezen, de inhoud ook. Samen spreken we af wat en hoeveel en ik help jou met veel plezier aan je cadeautje!

Lees meer »